Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului Business Recovery BD&A

Acest site este o formă de comunicare cu partenerii noștri sau cu potențialii parteneri și clienți.

Din acest motiv se regăsesc pe site modele de documente, articole de opinie și legislație relevantă pentru domeniul nostru de interes. Deși depunem toate diligențele pentru a ne asigura că materialele prezentate sunt actualizate, dinamica domeniului poate duce la diverse inadvertențe și/sau lipsă de actualitate a unor materiale.

În aceste condiții insistăm pe caracterul informativ al oricărei informații, model orientativ sau normă legală de pe site. Prin site nu acordăm asistență juridică și materialele și informațiile puse la dispozițiea publicului sunt orientative și pot reprezenta eventual un punct de plecare pentru elaborarea unor cereri sau documente.

Informațiile nu sunt furnizate în cadrul unei relații avocat-client și nu sunt destinate să înlocuiască consultanța juridică de la un avocat. Pentru norme legale actualizate recomandăm să se apeleze la Monitorul Oficial sau la programe legislative specializate. Mai punem în vedere vizitatorilor că modelele de acte sunt strict schițe, nu au o forma definitivă, având în vedere că situațiile practice pot fi foarte variate, iar documentele juridice trebuie adaptate la fiecare situație în parte. Din acest motiv recomandăm ca în toate situațiile să se apeleze la asistență juridică specializată pentru redactarea oricărui document sau pentru emiterea unei opinii juridice calificate cu privire la o situație concretă. Vizitatorii care se bazează pe modelele sau informațiile de pe site o fac pe propriul risc, fără a putea invoca în nicio circumstanță vreo răspundere a operatorului site-lui. Business Recovery BD&A SPRL nu poate accepta nicio responsabilitate pentru orice pierdere, prejudiciu sau deteriorare a datelor sau tehnicii de calcul care ar putea surveni ca urmare a folosirii materialelor de pe site.

Site-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt în proprietatea noastră. Noi nu avem niciun control asupra acestor site-uri și resurse găsite acolo, și, prin urmare, nu vom fi responsabili pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, produsele, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Drepturi de autor

Materialul prezentat pe acest site ne aparține, dar este pus la dispoziția vizitatorilor fără niciun cost, pentru uz personal, cu condiția citării sursei sub forma “Material preluat de pe www.business-recovery.ro”. Acest drept de folosință nu include și profesioniștii din domeniu, avocați sau practicienti în insolvență, care pot folosi materialele noastre doar cu acordul nostru scris prealabil, prin utilizarea site-ului aceștia fiind de acord să nu modifice, vândă, distribuie sau creeze lucrări derivate bazate pe modelele și informațiile postate pe acest site, în orice mod.